Путін після Януковича приїхав до Медведчука в маєток із фонтанами

П'ятниця, 13 липня 2012, 14:21

Російський президент відвідав свою похресницю і її батька - екс-главу АП України Віктора Медведчука в Криму в четвер увечері.

Після зустрічі з Віктором Януковичем і неформальної вечері з ним в одному з ресторанів Криму до відльоту Путін заїхав до Медведчука, пише таблоїд Life.news.

З відеозапису, який має видання, видно, що Путін приїхав у гості вже після 12 ночі.

 

Похресниці президент підніс букет квітів і плюшевого ведмедика. Колишній високопоставлений український чиновник зустрічав Путіна разом зі своєю родиною на порозі свого розкішного особняка, розташованого на березі моря на околицях Ялти.

"Коли ми обрали це містечко, тут були занедбані виноградники", - розповіла дружина Медведчука.

"А от бачите будинок, ми його відновили. Тут у свій час зупинялися Чехов, Толстой. Він є історичною цінністю", - додала вона.

Після невеликої екскурсії по будинку Путін і Медведчук з родиною пройшли на балкон другого поверху, де поласували фруктами, запиваючи їхнім шампанським.

Тут господар будинку похвалився  перед президентом однією з головних прикрас резиденції - танцюючим фонтаном. Як тільки гості підняли келихи, різнобарвні струмені почали злітати нагору в такт пісні "Місто над вільною Невою".

Цю мелодію, нагадаємо, Путін награв на фортепіано під час відвідування театру в Санкт-Петербурзі.

 

- Супер! - захопився президент.

Потім фонтани станцювали під "Отель "Каліфорнія"" і інші закордонні пісні.

Зараз Віктор Медведчук є переконаним прихильником самої повної інтеграції на пострадянському просторі й відкрито критикує Віктора Януковича за його небажання вступати в Митний союз.

Також Медведчук ратує за надання російській мові в Україні статусу другої державної.

Зараз він проводить активну рекламу громадського об'єднання Український вибір.

Як він розповів в інтерв'ю Главкому, його реклама обходиться йому особисто в мільйони доларів.

"Я не рахував на місяць, але це великі гроші в доларах. Це мільйони... Американські долари в українському банку з мого особистого рахунку переводяться на рахунок "Українського вибору" і офіційно оплачується реклама", - сказав він.

"Я витрачаю на "Український вибір" особисті кошти. Причому на сьогоднішній день це вже мільйони доларів, і я цього не приховую", - додав Медведчук.