Янукович нагородив доньку Джарти за пропуск вболівальників на кордоні

Понеділок, 16 липня 2012, 20:49

Донька померлого політика Василя Джарти Ольга Джарти заслужила свій орден княгині Ольги за організацію митного контролю під час Євро-2012 у "Борисполі".

Про це ідеться у відповіді адміністрації президента на запит "Української правди" щодо обставин нагородження Джарти указом президента Віктора Януковича.

Як відомо, лише минулого року 23-річна Ольга Джарти була призначена заступником начальника Київської обласної митниці.

"Під час проведення в Україні Євро-2012 на високому рівні було організовано роботу підпорядкованого їй підрозділу в пункті пропуску "Бориспіль" із здійснення митного контролю та митного оформлення гостей та вболівальників, які прибували в Україну", - ідеться у відповіді щодо нагородження Джарти.

 

Як сказано в нагородному листі за підписом голови Державної митної служби України та заступника Голови зборів трудового колективу Держмитслужби, "Джарти Ольга Василівна є принциповою та вимогливою до себе та підлеглих, відповідально ставиться до виконання поставлених завдань".

"Джарти Ольга Василівна постійно вдосконалює методи керівництва, вивчає та впроваджує на практиці новітні підходи до здійснення митної справи для підвищення ефективності роботи митниці, поширює передовий досвід роботи, організовує надання методичної та практичної допомоги структурним підрозділам митниці", - також сказано в нагородному листі.

Як відомо, президент Янукович нагородив орденами і відзнаками з нагоди проведення Євро-2012 понад 100 осіб, серед яких і молодшу доньку Василя Джарти.

Українська правда