Янукович збирає керівників областей у Криму між відпочинком

Середа, 18 липня 2012, 15:06

Президент Віктор Янукович у Криму заслухав доповіді керівників областей про підсумки розвитку регіонів за перше півріччя та про подальші плани.

Про це повідомляє прес-служба президента, наголошуючи, що Янукович "у рамках робочої відпустки проводить зустрічі з керівниками місцевої виконавчої влади".

Так, з початку тижня відбулися зустрічі президента з головою Ради міністрів Криму Анатолієм Могильовим, головами низки облдержадміністрацій та головами київської і севастопольської міськдержадміністрацій Олександром Поповим і Володимиром Яцубою.

Зокрема, приїздили до Януковича голова Одеської ОДА Едуард Матвійчук, голова Херсонської ОДА Микола Костяк, голова Миколаївської ОДА Микола Круглов, голова Запорізької ОДА Олександр Пеклушенко, голова Кіровоградської ОДА Сергій Ларін, голова Дніпропетровської ОДА Олександр Вілкул.

Також зустрілися з президентом голова Донецької ОДА Андрій Шишацький, голова Харківської ОДА Михайло Добкін, голова Луганської ОДА Володимир Пристюк, голова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк, голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб, голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк.

Керівники місцевої влади відзвітували президентові про підсумки соціально-економічного розвитку регіонів за перше півріччя 2012 року та плани на наступне півріччя, повідомляє прес-служба.

"Ми сподіваємося, що зростання економіки до кінця року продовжиться", - зазначив Янукович, нагадавши, що у квітні-червні спостерігалося нарощування обсягів виробництва.

"Це дало нам можливість впевнено виконати наші соціальні зобов’язання, своєчасно виплатити зарплати та пенсії. Упевнений, друге півріччя ми так само спокійно виконаємо", - сказав президент.