Янукович згадав, коли українці об’єднувалися

П'ятниця, 24 серпня 2012, 12:06

Президент Віктор Янукович наголошує на важливості консолідації українського суспільства для утвердження стабільності та злагоди в державі.

Про це він сказав на урочистому заході з нагоди 21-ї річниці незалежності за участю українського духовенства та інтелігенції "Єднаймося для України" біля пам’ятника Святому рівноапостольному Володимиру, повідомляє прес-служба президента.

Яскравим прикладом об'єднання суспільства для досягнення спільної мети президент назвав успішне проведення фінальної частини Євро-2012.

"Успіх Євро-2012 - це успіх кожного громадянина нашої держави. Він полягав не лише в тому, що ми змогли модернізувати інфраструктуру, збудувати дороги, стадіони та готелі. Успіх у тому, що ми об’єдналися задля спільної мети, задля успіху", - зазначив Янукович.

"Це свідчення того, що ми єдиний сильний народ, незважаючи на те, якою мовою розмовляємо чи в якому регіоні країни живемо", - сказав президент.

У заході взяли участь голова Верховної Ради Володимир Литвин, прем’єр Микола Азаров, глава адміністрації президента Сергій Льовочкін, голова КМДА Олександр Попов, президенти України Леонід Кравчук та Леонід Кучма, урядовці, представники духовенства, громадськості та інтелігенції.

Учасники церемонії вшанували пам'ять Великого князя Київського, поклавши квіти до монументу Володимира.

Раніше Янукович взяв участь у подячному молебні з нагоди Дня незалежності в Києво-Печерській Лаврі.

Службу відправив митрополит Володимир.