Проти журналістки, яка пробралася в Межигір'я, справу не порушували. Поки що

Вівторок, 28 серпня 2012, 09:01

Журналістку і кандидата в депутати Тетяну Чорновіл, яка днями проникла на територію резиденції президента Януковича у Межигір’ї, викликали 27 серпня до райвідділку.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Її викликали у райвідділок "для співбесіди", заявив у коментарі речник міліції Київської області Микола Жукович. Але, за його словами, вона "поспілкуватись" не прийшла.
 
Жукович наголосив, що справу проти журналістки і кандидата у депутати у мажоритарному окрузі на Львівщині Тетяни Чорновіл не порушували, однак якщо вона і далі буде ухилятися від зустрічі, журналістку притягнуть до адміністративної відповідальності.
 
"Тоді будемо вже радитися із прокуратурою, можливо, направляти до суду матеріали, складати адміністративний протокол", – зауважує міліціонер.

"Принаймні поки що якихось конкретних дій ми щодо цього не чинимо. Сподіваємось на те, що вона свідома громадянка і прийде до міліції, щоб поспілкуватись", - зазначив Жукович.

Як відомо, 24 серпня Чорновіл пробралася на територію резиденції президента Віктора Януковича – Межигір'я. Зробила там кілька фото, які переслала інтернетом.

Пізніше її затримали охоронці і витерли всі її фотознімки.