У Крим з'їхалися колеги Азарова по СНД за 2 мільйони

П'ятниця, 28 вересня 2012, 09:59

Засідання ради голів урядів країн-учасниць Співдружності Незалежних Держав почалося в Ялті.

Після церемонії фотографування глави делегацій країн СНД почали засідання у вузькому форматі, потім до них приєднаються інші члени делегації.

За 15 хвилин до початку заходу приїхав прем'єр Микола Азаров, що до приїзду свого колеги з Російської Федерації Дмитра Медведєва активно спілкувався із прем'єром Криму Могильовим. При цьому кримський спікер Константинов стояв поруч, уважно слухав і кивав головою.

На засідання прибули прем'єри Росії - Дмитро Медведєв, Білорусі - Михайло М'ясникович, Молодвb - Влад Фsлат, Вірменії - Тигран Саркsсян і інші.

На засіданні передбачається розглянути більше 20 проектів документів, зокрема, глави урдів СНД планують обговорити приєднання Узбекистану до договору про зону вільної торгівлі СНД.

Крім того, буде обговорюватися стратегія співробітництва країн СНД по побудові й розвитку інформаційного суспільства й план дій по її реалізації на період до 2015 року.

Серед питань порядку денного також є обговорення концепції інформаційного телеканалу "Світ 24", що буде висвітлюватися діяльність СНД.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів виділив Міністерству закордонних справ 2,241 млн гривень для фінансування проведення засідання голів урядів країн СНД у Ялті.

Украънська правда за матерыалами Крим. Коментарі та Українські новини