Янукович цього року ще навідається до Путіна

Субота, 29 вересня 2012, 13:08

Президент Віктор Янукович має намір відвідати Росію для зустрічей із владою до кінця 2012 року.

Про це розповів прем'єр Микола Азаров у ході зустрічі з російським колегою Дмитром Медведєвим у п'ятницю ввечері в Ялті, повідомляє Ukranews.

"У поточному році планується державний візит президента України Віктора Януковича до Росії, тому його необхідно якісно підготувати", - зазначив Азаров.

За його словами, потрібно обговорити питання підготовки III Україно-російського міжрегіонального економічного форуму, який пройде в Нижньому Новгороді під патронатом президентів двох країн.

Азаров також запропонував відповідальним секретарям визначити дату проведення 10-го засідання комітету з питань економічного співробітництва україно-російської міждержавної комісії, яке попередньо пропонувалося провести в листопаді-грудні 2012 року.

Крім того, сторони обговорили питання двосторонньої співпраці в енергетичній, аерокосмічній, гуманітарній та ряді інших галузей.

У свою чергу Медведєв подякував Азарову за організацію засідання ради глав урядів СНД.

Напередодні в Ялті відбулося засідання ради глав урядів країн СНД. На ньому Медведєв закликав українських бізнесменів дбайливо ставитися до нинішнього Кабміну, оскільки, на його думку, зміна керівництва країни найчастіше приводить до збільшення податків.

Свій останній візит до Росії Янукович здійснив в кінці серпня, коли зустрівся в Сочі з президентом РФ Володимиром Путіним.