Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У міліції майже не сумніваються, що знайшли тіло саме Мазурка

Четвер, 8 листопада 2012, 09:01

Подібність тіла знайденого 7 листопада в київському парку практично стовідсоткова з даними Ярослава Мазурка, підозрюваного в убивстві трьох охоронців у ТЦ "Караван".

Про це повідомляє "Комерсант" з посиланням на джерело в міліції.

"Подібність із даними людини, оголошеної в розшук у справі про стрілянину в "Каравані", практично стовідсоткова",- розповів співрозмовник видання.

Як відомо, тіло людини, схожої на Мазурка, розшукуваного за потрійне вбивство, знайшов киянин, який гуляв із собакою.

За попередніми даними, чоловік покінчив життя самогубством.

"При обшуку в одязі загиблого був виявлений паспорт, виданий на ім'я Мазурка Ярослава Теодозієвича, 1974 року народження", - розповів заступник начальника прес-служби МВС Іван Бабаєв.

Пістолет, схожий на зброю, з якої були застрелені охоронці в ТРЦ "Караван", знайшли поруч із тілом.

За даними міліції, самогубець був тепло одягнений.

"На ньому була куртка темно-синього кольору й штани, під якими були ще одні штани.  Похолодання він міг перенести без особливих складнощів, та й у цілому, як для людини, яка тривалий час десь переховувалася від міліції, виглядав пристойно",- розповіло джерело у МВС.

У цей час перевіряється інформація про те, хто міг допомагати підозрюваному переховатися від міліції. 

Для уточнення особистості в міліції мають намір провести експертизу ДНК. Загиблого також повинні будуть упізнати родичі.

Разом з тим, як пише "Сегодня", винагорода в розмірі 100 тисяч гривень, яку обіцяли за інформацію про розшукуваного Ярослава Мазурка, нікому не дістанеться.

"Гроші отримала б та людина, яка вказала б на місце перебування підозрюваного, після чого правоохоронцям вдалося б його затримати", - заявив начальник слідчого управління МВС Василь Фаринник.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...