На правій руці "тіла Мазурка" знайшли порох – міліція

П'ятниця, 9 листопада 2012, 16:05

На правій руці тіла чоловіка, схожого на підозрюваного у потрійному вбивстві Ярослава Мазурка виявили сліди пороху, що свідчить про самогубство.

Про це повідомили у прес-службі міліції.

"Крім того, встановлено, що з правої руки небіжчика було виявлено частки дифеніламіну та централіту. Ці речовини є стабілізаторами бездимного пороху. Наявність цих речовин на кінцівці небіжчика можуть вказувати на наявність продуктів пострілу", - йдеться в повідомленні.

У міліції додали, що у цій справі виконуються "весь комплекс необхідних слідчих дій та інших заходів, передбачених чинним законодавством. Проводиться понад сто експертиз".

"Водночас за результатами вже проведених експертиз встановлено, що смерть потерпілого настала внаслідок вогнепального поранення у скроню. Інших тілесних ушкоджень або слідів насилля на тілі не виявлено. Постріл було вчинено у висок справа наліво. Куля пройшла навиліт", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, тіло чоловіка з паспортом Ярослава Мазурка булознайдено 7 листопада в Києві. Повідомлялося, що він помер від вогнепального поранення.

Попередня версія загибелі – самогубство. Поруч з тілом знайшли пістолет.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування