Луценко не потребує операції – ДПтС

Вівторок, 18 грудня 2012, 14:51

Державна пенітенціарна служба заявляє, що стан екс-міністра МВС Юрія Луценка задовільний, і термінової операції він не потребує.

Про це повідомляє сайт відомства.

"17 грудня засудженого Юрія Луценка в Менській виправній колонії (№91) було комісійно (11 висококваліфікованих лікарів) оглянуто фахівцями МОЗ України. За результатами медичного огляду члени комісії констатували задовільний стан засудженого", - йдеться в повідомленні.

У ДПтС наголосили, що після спілкування з пацієнтом лікарі рекомендували йому дієтотерапію, проведення одного з лабораторних досліджень, а також відкоригували медикаментозний курс.

"Окремо лікарі підтвердили раніше надані пацієнту рекомендації про те, що нагальної потреби у проведенні однієї з медичних маніпуляцій не існує. Фахівці вважають, що така процедура може бути проведена у період від 3 до 6 місяців", - наголосили у прес-службі.

"На сьогодні проведення інших медичних маніпуляцій, оперативних втручань та інтенсивної терапії Луценко не потребує", - підсумували в ДПтС.

Як відомо, раніше прес-секретар "Народної самооборони" Лариса Сарган повідомила, що медики прийняли рішення про проведення операції Луценку упродовж найближчих півроку.

Українська правда