Герман так сподобалося снідати з Обамою, що вона витратить всю зарплату

Середа, 19 грудня 2012, 20:27

Депутат від Партії регіонів Ганна Герман не оформляла відрядження для участі в Національному молитовному сніданку з президентом США Бараком Обамою.

Про це йдеться у відповіді Управління із забезпечення міжпарламентських зв'язків Апарату Верховної Ради на запит "Коментарів".

"У Апарат Верховної Ради не надходило звернення народного депутата Герман Г.М. з приводу оформлення її відрядження для участі в Національному молитовному сніданку з Президентом США Б. Обамою", - стверджується в повідомленні.

Сніданок відбудеться 7 лютого 2013 року.

Відзначимо, що згідно з інформацією сайтів онлайн-бронювання авіаквитків, тільки вартість перельоту економ-класом з Києва до Вашингтона і назад на початку лютого складе близько 15 тисяч гривень.

Згідно з опублікованою на сайті Центрвиборчкому декларацією Герман за минулий рік, її доходи склали 269,9 тисяч гривень, з них 223,5 тисяч гривень склала зарплата. Таким чином, середня місячна зарплата склала 18,6 тисяч гривень.

У той же час на утримання майна і на погашення заборгованості по кредиту політик витратила 228 тисяч гривень. Також згідно з декларацією, у сім'ї Герман немає рахунків у банку і цінних паперів.

Як відомо, Герман вже відвідувала Національний молитовний сніданок з президентом США на початку 2012 року. Всього в ньому взяли участь близько 3500 гостей з більш ніж 100 країн світу.