У МАУ заперечують, що Коломойський став їх співвласником

Четвер, 17 січня 2013, 15:35

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" обурена поширенням у ЗМІ інформації про зміни в структурі власності компанії та інші події, нібито відбуваються в ній.

Про це йдеться в повідомленні авіакомпанії, розміщеному на сайті МАУ.

"Авіакомпанія МАУ заявляє, що численні публікації, що з'явилися останнім часом у ЗМІ, містять значну частку вимислу і відверто неправдивої інформації про авіакомпанію, її структуру власності, зміни цієї структури та інші події, які нібито відбуваються в МАУ", - йдеться в повідомленні.

Керівництво МАУ заявляє, що ніхто з її топ-менеджерів не надавав засобам масової інформації ніяких фактів або коментарів, які дозволили б робити висновки про зміни, що відбуваються в авіакомпанії.

"Як вже раніше заявляла авіакомпанія МАУ, її власниками є приватні компанії, відомості про яких доступні в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку - "Кепітел інвестмент прожект" і "Онтобет промоушнз лімітед", - йдеться в заяві.

Крім того, МАУ відзначає, що склад її наглядової ради, у зв'язку з прийняттям нової редакції статуту був скорочений до чотирьох осіб, і жодних інших змін у складі наглядової ради не відбулося.

"Керівництво МАУ залишається стабільним. Прихід до управління компанією нових менеджерів обумовлений природним динамічним розвитком організації і жодним чином не пов'язаний з якими-небудь іншими обставинами, окрім посилення керівної команди в зв'язку з мінливою ситуацією на авіаційному ринку, новими викликами і завданнями, що стоять перед авіакомпанією", - відзначають в МАУ.

Як відомо, Комерсант-Україна з посиланням на джерела в компанії писав, що власником "Міжнародних авіаліній України" став Ігор Коломойський, а брат міністра освіти Михайло Табачник вийшов з цього бізнесу.