Волга знайшов собі роботу в колонії

Субота, 22 червня 2013, 13:45

Екс-глава Держфінпослуг Василь Волга, якого засуджено до 5 років позбавлення волі і який відбуває покарання у Полтавській виправній колонії № 64, працює бібліотекарем.

Про це повідомила головний фахівець зі зв'язків з громадськістю управління Державної пенітенціарної служби у Полтавській області Алла Торяник, передає УНІАН.

За її словами, Волгу було переведено до Полтавської виправної колонії № 64 з Київського слідчого ізолятора 22 березня 2013 року і, як усі засуджені, він проживає у гуртожитку і працює бібліотекарем.

Торяник повідомила, що в установі відбувають покарання особи, засуджені вперше за скоєння тяжких і особливо тяжких злочинів. Зараз у колонії відбувають покарання 1172 засуджених.

Колонія спеціалізується на виготовленні металовиробів (сітка металева, огорожа "Єгоза", траверси для ЛЕП); столярних виробів (ящики дерев'яні овочеві); будматеріалів (плити бетонні, шлакоблоки), брикетів паливних, швейних виробів.

Як повідомлялося, 24 вересня 2012 року Шевченківський районний суд Києва засудив Волгу до 5 років позбавлення волі без конфіскації майна. Суд визнав Волгу винним у спробі отримання 500 тисяч доларів хабара.