Єфремов назвав "більш-менш пристойним" Кличка і "вандалом" Яценюка

Четвер, 6 червня 2013, 17:56

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов звинуватив лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка у спробі зламати мікрофон голови Верховної Ради Володимира Рибака.

Про це Єфремов сказав на брифінгу, повідомляє УНІАН.

Єфремов зазначив, що парламентська більшість голосуванням за призначення суддів "хотіла продемонструвати усім", що у неї є "необхідна кількість голосів у залі".

Він зазначив, що у голосуванні брали участь 234-238 народних депутатів.

За його словами, ненормально, коли судді виїжджають до Києва для призначення на посади, витрачаються бюджетні гроші, а парламент у цей час блокується, і не ухвалюються рішення.

Єфремов сказав, що під час голосування Кличка і Яценюка попросили пройти до спікера – і їх пропустили.

"Якщо Кличко поводився більш-менш пристойно, висловлюючи свою точку зору, то Яценюк почав займатися буквально вандалізмом – висмикувати і ламати мікрофон", - сказав він.

Єфремов підкреслив, що "фракція ПР спільно зі своїми партнерами – фракцією КПУ – готова була працювати сьогодні і приймати необхідні закони".

За його словами, зокрема, мали бути розподілені субвенції у регіони для погашення різниці за тарифами за комунальні платежі, але це рішення не ухвалене через блокування роботи ВР.

"Якщо завтра десь почнуть відключати воду, то це буде результат роботи опозиції, яка сьогодні зірвала вчергове розгляд даного питання, і працює за принципом: чим гірше у державі, тим краще для них", - обурився лідер фракції "регіоналів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування