На Луганщині активісту "Дорожнього контролю" спалили авто

Субота, 28 вересня 2013, 17:47

У Луганській області спалили автомобіль активіста громадської організації "Дорожній контроль".

Як повідомили в управлінні МВС у Луганській області, в Краснодонський райвідділ міліції "звернувся з заявою громадянин 1973 року народження і повідомив, що у дворі його будинку по вул. Південній в селі Хрящувате горить його автомобіль".

"З місця події вилучено кузов згорілого автомобіля. Даний факт внесений до ЕРДР і кваліфіковано за ч. 2 ст. 194 КК України "Умисне знищення або пошкодження майна", - повідомили в МВС.

За фактом проводиться досудове слідство.

Виявилося, що автомобіль належить активісту громадської організації "Дорожній контроль. Луганськ" ( ДКЛ ) Миколі Найдіну.

Як повідомляє "УНІАН", інший активіст організації Андрій Ахматов повідомив, що підпалив автомобіля був здійснений близько 22:30. У цей час Найдин вже спав, палаючий автомобіль виявила його дружина.

За словами Ахматова, Найдин останнім часом займався виявленням порушень з боку ДАІ та міліції і фіксацією цих порушень на відеокамеру.

На його камеру були зняті моменти і недавнього резонансного конфлікту між водіями таксі і співробітником міліції у Станично -Луганському районі , коли міліція відмовлялася приймати заяви від громадян.