"Регіонал" Лук'янов сходив "на розвідку" в Будинок профспілок

Понеділок, 9 грудня 2013, 22:43

Депутат фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов пройшов в Будинок профспілок, щоб поспілкуватися з мітингувальниками.

Вони були проти і намагалися не пускати політика, але йому вдалося пройти в будівлю.

Депутат прибув на євромайдан на запрошення народного депутата Віктора Чумак після ефіру на "5 каналі".

Фото Оксани Денисової
Фото Оксани Денисової

Лук'янов побував на другому поверсі будівлі Будинку профспілок, однак активісти та охорона не пропустили його до прес-центру національного опору на тому ж поверсі.

Як повідомив Лук'янов деяким журналістам, які знаходили біля пропускного пункту в прес-центр, він прийшов, щоб особисто побачити, що відбувається на Майдані.

"Ми домовилися, що я поспілкуюся з народними депутатами з нашої фракції, з керівництвом фракції для того, щоб ми почали створювати неформальні робочі групи", - сказав він, залишаючи Будинок профспілок.

"Щоб ми шукали шлях до взаєморозуміння і обходили конфліктні ситуації, не робили помилок. Можливо, від цього виграє і Україна в цілому, і ми знайдемо шляхи до вирішення цієї ситуації", - додав Лук'янов.

Разом з тим, відповідаючи на запитання, з ким саме він досяг такої домовленості, депутат не назвав конкретних представників від опозиційних сил.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", коли Лук'янов залишав будівлю Будинку профспілок, виник конфлікт між мітингувальниками через те, що один з них зробив якесь різкий рух у бік депутата.

Однак присутні і ті, хто супроводжував Лук'янова, залагодили ситуацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування