На Грушевського проти мітингувальників "увімкнули" водомети

Неділя, 19 січня 2014, 19:00

Правоохоронці застосували водомет проти людей, які беруть участь у сутичках на вул. Грушевського біля стадіону ім. Валерія Лобановського. 

Як повідомляє  "Інтерфакс-Україна", правоохоронці застосували водомет проти перших рядів мітингувальників. Після початку роботи спецтехніки люди відійшли від кордону, проте все ще залишаються на вулиці.

У відповідь на роботу водомета люди почали скандувати "Водохреща!". Після того, як протестувальники відійшли від кордону, водомет припинив працювати, проте правоохоронці кидають світлошумові гранати та застосовують сльозогінний газ.

Радикали в масках б'ють у барабани. Протистояння триває. 

Наразі на вулиці в Києві –7 градусів за Цельсієм. 

Зазначимо, згідно з п.16 постанови "Про затвердження Правил застосування спеціальних засобів при охороні громадського порядку" водомети застосовуються для розсередження учасників масових безпорядків при температурі атмосферного повітря не нижче нуля градусів.

Фото Олександра Аронця

Разом з тим в бік міліції під стадіоном кинули кілька "коктейлів Молотова".  Міліція у свою чергу кидає світлошумові гранати переважно в бік Самооборони, яка мирно стоїть трохи далі від кордону ВВ.