Всіх солдат внутрішніх військ МВС вже вивели з Криму

Неділя, 30 березня 2014, 12:27

Військовослужбовців Внутрішніх військ Кримського територіального командування МВС передислоковано на континентальну частину України.

Про це повідомляє прес-служба ВВ МВС України.

"Загалом 1100 військовослужбовців із Кримського півострова продовжать службу у частинах Національної гвардії України, дислокованих у різних куточках держави", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі наголосили, що командування ВВ докладає максимум зусиль для вирішення соціально-побутових проблем передислокованих військовослужбовців.

"Наразі офіцерам, прапорщикам і військовослужбовцям за контрактом запропоновано посади не нижчі, ніж вони обіймали у Кримському територіальному командуванні", - зазначили у відомстві.

Також у прес-службі розповіли, що солдати Кримського теркомандування "пройшли випробування на витримку і вірність".

"Їх переманювали великими зарплатами, солодкими обіцянками кращого життя, але ніщо не зламало вірність військовій присязі", - наголосили в прес-службі ВВ МВС України.

Як відомо, разом з тим близько двох тисяч українських військовослужбовців, які знаходяться у Криму, не можуть залишити півострів – не мають грошей на переїзд та на житло в його очікуванні.

Інтерфакс-Україна