Медведєв: Порошенко здійснив "драматичну помилку", відновивши АТО

Середа, 2 липня 2014, 18:56

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, вважає, що президент України Петро Порошенко здійснив "драматичну помилку", відновивши антитерористичну операцію на Сході.

Про це глава російського уряду написав на своїй Facebook-сторінці.

"Перервавши перемир'я, президент Порошенко здійснив драматичну помилку. Вона принесе нові жертви. І за них він тепер відповідає особисто", - вважає Медведєв.

"Повернутися до переговорів буде значно складніше. Такі закони війни", - додав він.

"27 червня Україна підписала Угоду про асоціацію з Євросоюзом. Це право України. Право Росії - перейти до нових умов роботи з нею. Захистити свій ринок. Рішення про заходи захисту буде прийнято після консультацій. Уряд Росії займається аналізом ситуації, що склалася. А також розробляє наші дії в рамках Угоди про зону вільної торгівлі СНД і правил СОТ", - написав прем'єр РФ.

"Україна за газ не платить. Заборгованість величезна. Беруть газ з підземних сховищ. До осені буде повноцінна газова криза", - вважає він.

"Величезний потік біженців. Десятки тисяч. Люди тікають від війни. Американська пропаганда стверджує, що вони їдуть "відпочити до бабусь". Цинізму немає меж", - заявив Медведєв. - "В таких умовах розвивати відносини з Україною буде вкрай непросто, а з певних питань неможливо".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування