У Миколаєві міліція прогнала матерів та дружин солдатів, які блокували трасу

Неділя, 27 липня 2014, 20:01

Міліція звільнила проїзд по Варварівський міст в Миколаєві, відтіснивши мітингувальників матерів і дружин військовослужбовців, які два дні блокували мостовий перехід.

Про це повідомляє місцеве видання НікВесті.

Операція зі звільнення проїзду проходила о 13:15, в результаті якої співробітники міліції взяли у кільце пікетниць і відтіснили їх до узбіччя.

Співробітники Державтоінспекції відновили рух автотранспорту по Варварівський міст, організовують висновок машин, які були заблоковані на мостовому переході.

Між правоохоронцями та жінками сталася низка зіткнень.

Деякі з них кидалися під колеса проїжджаючих автомобілів, розбризкували воду і кидалися пляшками.

Кілька людей були затримані міліцією і поміщені в автозаки. Їх доставили в Заводський райвідділ міліції.

Джерело відео Новости-N

Як відомо, напередодні родичі військових заблокували Варварівський міст з вимогою надати допомогу солдатам, які в даний час виконують бойове завдання на кордоні з Російською Федерацією.

Раніше протестуючі написали лист на адресу президента України з вимогами створити коридор для учасників АТО на кордоні з РФ для передачі їм бойової техніки, боєприпасів, продуктів харчування і води, а також відправити додому військовослужбовців, які знаходяться в зоні антитерористичної операції більше 2 місяців.

Вранці 26 липня міст розблокували після того, як губернатор Миколи Романчук повідомив їм, що президент доручив дати команду штабу АТО створити коридор для виведення миколаївських десантників з оточення російських терористів на сході України.