У Донецьку не припиняються обстріли. Жертвами стали 4 мирних жителя

Субота, 16 серпня 2014, 18:41

У Донецьку в Петровському, Будьоннівському, частині Куйбишевського та Ленінського районів мали місце артилерійські обстріли. 

Про це повідомили у міськраді Донецька.

Згідно з повідомленням, частково або повністю зруйновані житлові будинки, на багатьох адресах виникли пожежі, локалізацією яких ще займаються чергові бригади МСЧ України.

"Не обійшлося без жертв серед мирного населення. Одна людина загинула в результаті попадання снаряда по вулиці Більшовиків 4, ще один загиблий в Ленінскойм районі по вулиці Зубкова 2. Таже два мирних жителя загинуло на мосту між Ленінським і Будьоннівським районами, які ймовірно є працівниками ДМЗ ", - наголошується у повідомленні.

Протягом 16 серпня енергетики продовжували відновлювати подачу електроенергії в місті, пошкоджену в результаті бойових дій.

"Подано напругу на ПАТ" Норд "в Ленінському районі. Підключені до енергопостачання жителі мікрорайонів Південний, Сонячний, Мирний, Текстильник Кіровського району, мікрорайонів Широкий, Зоряний, Блакитний Ленінського району, більша частина Петровського району", - зазначили у міськраді.

Також підключені 5000 жителів мікрорайону Путиловский Київського району. "Відновлено електропостачання заводу ТОВ" Ремкомунелектротранс ", будівель обласного Пенсійного фонду, міський Податкової інспекції у Київському районі, а також заводу" Точмаш ", знеструмлення яких сталося 15 серпня у зв'язку з пошкодженням високовольтної лінії під час бойових дій", - повідомили у прес-службі міськради Донецька.

Українська правда