Lifenews на "побиття українськими журналістами" у міліцію не скаржилися

П'ятниця, 28 листопада 2014, 17:31

У міліцію не надходила заява від журналістки російського телеканалу "Lifenews" щодо нібито її побиття в ході протистоянь біля палацу "Україна" 26 листопада під час концерту української співачки Ані Лорак.

Про це розповів на брифінгу в п'ятницю в Києві начальник Головного управління МВС у Києві Олександр Терещук, передає Інтерфакс-Україна.

"Інформація (про нібито побиття журналістки – ІФ) у нас є з Інтернету, телебачення, а із заявою в міліцію ніхто не звертався, відповідно не було реєстрації", - розповів Терещук.

"Якщо звернуться із заявою, будемо відкривати кримінальне провадження й розслідувати", - додав він.

Раніше кореспондент російського телеканалу Lifenews Євгенія Змановська заявила, що її побили в Києві українські журналісти під час роботи на акції біля палацу "Україна".

Як повідомлялося, 26 листопада біля палацу "Україна" у Києві, де проходив концерт Ані Лорак, близько 100 агресивно налаштованих молодих людей не дозволяли шанувальникам співачки безперешкодно увійти у будівлю, кидали в них камені і яйця, використовували сльозоточивий газ. За даними міліції, постраждали троє співробітників міліції, ніхто із цивільних осіб не постраждав.