Путін подякував росіянам за здійснення "найсміливіших та наймасштабніших планів"

Середа, 31 грудня 2014, 15:33

Президент Росії Володимир Путін у новорічному зверненні, яке першими побачили мешканці Петропавловська-Камчатського, подякував росіянам за готовність відстоювати інтереси країни.

Він подякував жителям Росії за згуртованість у році, що минає, повідомляє російське видання "Сноб".

"Зараз, коли ми підбиваємо підсумки року, хотів би щиро подякувати вам за згуртованість і солідарність, за глибокі почуття правди, честі, справедливості, відповідальності за долю своєї країни, за незмінну готовність відстоювати інтереси Росії, бути разом з нею і в дні тріумфу, і в часи випробувань, домагатися виконання наших найсміливіших та наймасштабніших планів", - сказав президент.

Путін зазначив, що в Новий рік кожен думає насамперед про добробут своєї родини, здоров'я і щастя рідних. "З щастя та успіху кожної людини складається процвітання нашої Росії", - додав президент.

"Любов до Батьківщини - одне з найпотужніших, піднесених почуттів. Вона повною мірою виявилася в братній підтримці жителів Криму та Севастополя, коли вони твердо вирішили повернутися у свій рідний дім. Ця подія назавжди залишиться найважливішою сторінкою у вітчизняній історії", - упевнений Путін.

Глава держави нагадав, що Росія виконала свій план провести Олімпійські ігри в Сочі, який кілька років тому сприймався як мрія.

У наступному році Росії належить вирішити багато завдань, заявив президент. "І рік буде таким, яким ми самі його зробимо, наскільки ефективно, творчо, результативно буде трудитися кожен з нас. Інших рецептів просто немає. І ми повинні виконати, реалізувати все заплановане - заради себе, заради наших дітей, заради Росії", - упевнений Путін.

Підсумовуючи, глава держави закликав росіян сказати своїм близьким "дякую" "за розуміння і надійність, за терпіння і турботу".