В Донецькому аеропорту затишшя, бойовики активізувались в інших напрямках

Понеділок, 19 січня 2015, 14:55

В Донецькому аеропорту зранку понеділка спостерігається зниження активності бойовиків.

Про це повідомляє прес-служба АТО.

"На території Донецького аеропорту зранку затишшя. Незаконні збройні формування не вступали у безпосередній вогневий контакт з українськими військовими", - сказано в повідомленні.

"При цьому бойовики здійснили кілька обстрілів наших позицій в районі Авдіївки (з міномета) , Тоненького (БМ-21 "Град"), Гранітного (артилерія) та Новомихайлівки (БМ-21 "Град"). Під вогонь артилерії та РСЗО також потрапив населений пункт Піски", - наголосили в прес-центрі АТО.

Крім того, повідомляється, що в районі Маріуполя терористи 10 разів відкривали вогонь по українських військових з артилерії, мінометів, гранатометів та комплексів протитанкових керованих ракет. Найбільше обстрілів зазнали наші позиції в районі Миколаївки, Гнутово та Чермалика.

На Луганщині бойовики п’ять разів обстріляли позиції Збройних Сил під н.п. Кримське. Обстріл вівся з артилерії, мінометів та танка. Поблизу Станично-Луганського терористи відкривали вогонь з гранатомету та стрілецької зброї.

Терористи продовжують цинічно вбивати мирних громадян. Вранці бойовики завдали артилерійського удару по житлових будівлях міста Дебальцево. Серед цивільних є загиблі та постраждалі, в тому числі діти .

Українська правда