Бойовики фактично весь день обстрілювали Авдіївку – прес-центр АТО

П'ятниця, 20 березня 2015, 22:55

Найбільше обстрілів з боку бойовиків у п'ятницю спостерігалося на Донецькому напрямку.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Намагаючись втягнути наші підрозділи у збройне протистояння, всупереч мирним домовленостям, ворог вчергове застосовував озброєння, яке мало бути відведене від лінії розмежування", - йдеться у заяві.

"Найбільша кількість провокацій спостерігалась на Донецькому напрямку. Тут фактично весь день тривав обстріл міста Авдіївка", - додали в прес-центрі.

Згідно з інформацією, о 10.35, о 16.30 та о 17.05 по цьому населеному пункту злочинці вели вогонь із 122-міліметрової артилерії. О 12.30 по місту били з танку, а о 14.40 із 120- міліметрових мінометів.

Також, російсько-терористичні угруповання вели вогонь з артилерії, мінометів та протитанкових засобів по Опитному, Пісках, Новотроїцькому.

Крім того, як зазначили у прес-центрі АТО, неподалік селища Опитне українські військові вступили у бій з диверсійно-розвідувальною групою противника, яка намагалась проникнути в глиб української території. Бій тривав з 7.20 до 14.20 дня. 

Тричі зі стрілецької зброї бойовики обстрілювали селище Луганське, що на Артемівському напрямку. На Луганщині під обстріли потрапили Станиця Луганська, Сокільники, Кримське.

"На Маріупольському напрямку зі 120-міліметрових мінометів противник завдав ударів в районі селищ Орловське та Чармалик", - зазначили у прес-центрі.

Загалом, з 5 ранку до 19 години бойовики 16 разів застосовував міномети і гранатомети, 10 разів стрілецьку зброю і 1 раз вели вогонь з танку, йдеться у повідомленні.

Українська правда