Штаб АТО: Бойовики 20 разів порушили "тишу", обстріляли Піски

Субота, 11 квітня 2015, 10:08

З 18:00 до опівночі  10 квітня бандформування "ДНР" і "ЛНР" провели вздовж лінії розмежування 20 обстрілів українських військ, із 120-міліметрових мінометів обстріляно мирних мешканців у Пісках. 

Як повідомили у прес-центрі АТО, 10 квітня ситуація у зоні проведення Антитерористичної операції залишалася неспокійною. 

"На Донеччині найбільш інтенсивний вогонь вівся в районі населених пунктів Опитне і Авдіївка, де противник застосовував кулемети, автоматичні гранатомети та міномети калібру 120 мм", - заявили у штабі.

Неподалік Новотроїцького злочинці вели артилерійський вогонь, а в районі Широкиного і Чермалика провели обстріли зі стрілецької зброї.

На Луганщині зі стрілецької зброї бандформування двічі обстріляли наші позиції поблизу Кримського, а із мінометів – також двічі - позиції українських військ в районі Суходолу.

"З 20.20 до 20.40, вже вдруге за минулу добу, ворог піддав обстрілу зі 120-міліметрових мінометів мирних мешканців у населеному пункті Піски", - зазначили у прес-центрі АТО.

Окрім того відмічається різка активізація повітряної розвідки противника.

"У зазначений період зафіксовано проліт 27 ворожих безпілотників. Злочинців найбільше цікавлять позиції наших військ на півдні Донецької області та на Луганщині", - йдеться у повідомленні.

Українська правда