Після розмови в "нормандському форматі", Путін провів оперативну нараду Ради безпеки

П'ятниця, 24 липня 2015, 06:32

Путін обговорив з членами Радбезу РФ ситуацію з виконанням Мінських угод в контексті телефонної розмови в "нормандському форматі".

Про це повідомив журналістам прес-секретар глави РФ Дмитро Пєсков, передає РИА-Новости.

"Президент провів оперативну нараду з постійними членами Ради безпеки. У контексті проведеної раніше телефонної розмови в" нормандському форматі "було обговорено стан справ з реалізацією мінських домовленостей", - сказав Пєсков.

У нараді взяли участь прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, спікер Держдуми Сергій Наришкін, голова адміністрації президента Сергій Іванов, секретар Радбезу Микола Патрушев, глава МВС Володимир Колокольцев, міністр оборони Сергій Шойгу, глава ФСБ Олександр Бортніков, керівник СЗР Михайло Фрадков, заступник секретаря Радбезу Рашид Нургалієв, член Радбезу Борис Гризлов.

Як відомо, Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель, Президентом Франції Франсуа Олландом і Президентом Росії Володимиром Путіним.

У ході розмови з іншими главами країн "нормандської четвірки" Путін закликав Київ узгодити з "ДНР" і "ЛНР" і законодавчо оформити особливий статус окупованих ними територій.