Алчевський меткомбінат умовляє бойовиків пустити його товар до Європи - ІС

П'ятниця, 25 вересня 2015, 12:29

Керівництво "Алчевського металургійного комбінату" домовляється з бойовиками "ЛНР" і кураторами з РФ про реалізацію продукції за межами Донбасу, зокрема, у Європі.

Про це заявляє координатор групи "Інформаційне спротив" Дмитро Тимчук у Facebook 25 вересня.

"Дирекція "Алчевського металургійного комбінату" веде переговори з відповідними "міністерствами й відомствами" терористичної організації "ЛНР" і кураторами із РФ щодо реалізації власної продукції за межами "ЛНР", зокрема, у Європі", - пише він.

За його словами, "окремою проблемою в цьому питанні є неповернення українською стороною залізничних вагонів на окуповані території".

"Російські куратори пропонують підприємствам, які працюють на території терористичної організації "ЛНР" і здійснюють "зовнішньоекономічну діяльність" із РФ, наступну схему переходу на безготівковий розрахунок: на українські реєстраційні документи необхідно відкрити рахунок у НКО (небанківській кредитній організації), а на реєстраційні документи "ЛНР" – рахунок у так званому "Держбанку ЛНР", щоб надалі переказувати гроші з рахунків НКО в "Держбанк ЛНР", - пише Тимчук.