У Красноармійську голосування зірвано

Неділя, 25 жовтня 2015, 09:29

У Красноармійську міська виборча комісія прийняла надруковані раніше в друкарні бюлетені, але не передала їх в ДВК.

Про це пишуть Новости Донбасса.

Донецький окружний адміністративний суд вирішив скасувати постанову Красноармійської міської виборчої комісії про друк бюлетенів у фізичної-особи підприємця. Суд обґрунтував своє рішення тим, що фізична особа-підприємець і підприємство це дві різні юридичні форми.

Як повідомив спостерігач Олександр Дмитрієв, наразі міська виборча комісія прийняла надруковані раніше в друкарні фізичної особи-підприємця бюлетені, проте члени комісії вирішили не передавати їх у дільничні виборчі комісії.

Очікується, що о 20.00 відбудеться засідання міської комісії, яка заявить про неможливість проведення виборів у встановлені терміни в місті Красноармійську Донецької області.

У суботу в Краматорську в друкарні одного з місцевих фізичних осіб підприємців було надруковано близько 120 тисяч бюлетенів за замовленням Червоноармійській ТВК. Раніше надруковані бюлетені в Маріуполі були визнані недійсними у зв'язку з неправильним зазначенням назв деяких політичних партій-учасників виборів.

Партія бюлетенів для Красноармійська була надрукована в Краматорську близько 3-ї години ночі в день виборів і доставлена о 6 ранку в Красноармійськ.

Як повідомлялося, в Маріуполі на ділянках також немає бюлетенів.