В Станиці Луганській обстріляли управління соцзахисту і КП

Понеділок, 25 квітня 2016, 10:56

У Станиці Луганській терористи обстріляли управління соціального захисту, територіальний центр соцобслуговування та пункт пропуску.

Про це інформує в понеділок прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Згідно з повідомленням, 24 квітня бойовики з 21:00 до 24:00 з автоматичних гранатометів, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вкотре вели обстріл по пішохідному пункту пропуску та залізничному мосту  в Станиці Луганській.

Вогонь вівся з боку пам’ятника князю Ігорю (територія підконтрольна так званій "ЛНР") на правому березі Сіверського Дінця.

Ще один обстріл зафіксовано у понеділок вранці в районі КПВВ зі стрілецької зброї.

Крім того, російські найманці обстрілювали позиції українських військових у районі міста Щастя з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї. Також був обстріл о 16:00 у Попаснянському районі з підствольних гранатометів.  

"У результаті обстрілів у Станиці було попадання у районне управління соціального захисту населення та територіальний центр соцобслуговування, унаслідок чого розбито вікна. Інформація про постраждалих не надходила", – повідомив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. 

Українська правда