У Криму зупинили роботу транспортної компанії Іслямова

Середа, 29 червня 2016, 12:31

Окупаційна влада Криму призупинила роботу транспортної компанії "СімСітіТранс", якою володіє один із організаторів "блокади Криму" Ленур Іслямов.

Про це повідомила його сестра Ельзара Іслямова – керівник студії Qaradeniz production, яка працює в Криму.

"Уперше за 14 років автобуси СімСітіТранс не вийшли на міські і міжміські рейси. Федеральна служба судових приставів о 6:00 припинила діяльність підприємства", - написала вона у Facecook.

.

Кримське управління Федеральної служби судових приставів повідомляє, що до них надійшло рішення Арбітражного суду Криму про призупинення діяльності транспортної компанії ТОВ "СімСітіТранс" терміном на 90 діб – і 29 червня судові пристави виконали дану ухвалу.

Водночас, адміністрація Сімферополя повідомляє, що ще в травні розірвала договірні відносини з ТОВ "СімСітіТранс" на обслуговування низки муніципальних автобусних маршрутів регулярного сполучення.

29 червня у зв'язку з припиненням дії ліцензії на перевезення автобуси ТОВ "СімСітіТранс" не вийшли на міські маршрути.

Голова адміністрації Сімферополя Геннадій Бахарєв повідомив, що в середу на міські маршрути громадського транспорту, які раніше обслуговувало ТОВ "СімСітіТранс", випустили близько 100 автобусів.

"Це техніка як інших перевізників, так і муніципальна. Я розумію, що виникнуть певні незручності, тому перепросив сьогодні у городян. Ми просимо сімферопольців із розумінням поставитися до цієї ситуації. Через день-два все повністю стабілізується", – сказав він.