Бойовики обстріляли Станицю Луганську: поранено військового

П'ятниця, 3 червня 2016, 11:21

Бойовики обстріляли Станицю Луганську, в результаті чого поранення отримав український військовий, а також виникла пожежа в житловому будинку.

Про це інформує у п'ятницю прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Терористи з автоматичних і протитанкових гранатометів та стрілецької зброї обстріляли райони залізничного мосту, пішохідного пункту пропуску, рятувальної станції в смт Станиці Луганській", – вказано в повідомленні.

У результаті один військовий отримав поранення і зараз знаходиться в районній лікарні. Також внаслідок обстрілу на вул. Барабашова, 5 сталося займання житлового будинку.

Крім того, терористи обстріляли Новозванівку Попаснянського району з підствольних гранатометів, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"На щастя, не постраждали господарі будинку в Станиці, будинок яких врятували від полум’я пожежники. Терористи поновили вогневу агресію відразу після проведення чергового раунду Мінських переговорів, під час якого мешканці Станиці Луганської хоч трохи могли відпочити від постійної стрілянини", – зазначив керівник Луганської обласної ВЦА Юрій Гарбуз.

Крім того губернатор повідомив, що близько опівночі над селом Смолянинове Новоайдарського району українські військові збили безпілотний літальний апарат терористів.

Безпілотник рухався з позицій бойовиків за Попасною у напрямку Сєверодонецька.

"Від села Смолянинове до Сєверодонецька – 17 км. Наразі невідомо, який вантаж на собі ніс літальний апарат", – зазначив Гарбуз.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування