В СБУ наполягають, що у діяльності працівниці НАБУ є корупція

Вівторок, 16 серпня 2016, 04:05

У Службі безпеки України наполягають, що діяльність заступниці начальника відділу Національного антикорупційного бюро не є викладацькою.

Так прес-служба СБУ прокоментувала обурення директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника з приводу того, що СБУ побачила ознаки корупції в діях співробітниці бюро.

"Служба безпеки України не бере участі у війнах між правоохоронними відомствами. Для нас не має значення в якому державному органі працює людина - ми викриваємо зловмисників скрізь... Перед законом всі рівні", - йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

"Викликає здивування емоційна заява керівників НАБУ щодо складання адмінпротоколу стосовно заступника начальника відділу Національного антикорупційного бюро, адже працівники цього відомства повинні бути взірцем для інших", - підкреслили у відомстві.

В СБУ наполягають, що діяльність, якою займалася співробітниця НАБУ, не можна назвати викладацькою. Також в СБУ зазначили, що чиновниця бюро брала участь в освітніх заходах і отримувала за це гроші в робочий час.

Директор НАБУ Артем Ситник стверджує, що справа СБУ проти однієї з працівниць НАБУ через начебто незаконне сумісництво є незаконною і обурливою.