Міноборони звільнило співробітницю за образу волонтерів у Facebook

Субота, 25 лютого 2017, 22:34

Керівництво Міноборони звільнило співробітницю міністерства за наклеп на діяльність волонтерів у соціальній мережі.

Про це повідомляє в суботу прес-служба Міноборони.

Там зазначили, що керівництво міністерства вважає неоціненним внесок кожного волонтера у військову міць і обороноздатність нашої держави.

"Саме тому в лавах Збройних Сил України не можуть служити або працювати особи, які зводять прикрі наклепи на волонтерів, які зробили великий внесок у безперебійне функціонування армії України", - йдеться в повідомленні.

"Тому співробітниця Міністерства оборони України, яка у соціальній мережі звела наклеп на діяльність волонтерів у районі проведення АТО, звільнена за рішенням керівництва Міністерства оборони України", - зазначили в прес-службі.

Міноборони не називає імені звільненої співробітниці, однак волонтер Дмитро Вітов повідомив у Facebook, що йдеться про секретаря ініціативної групи з виборів Громадської ради при Міноборони Тетяну Баранську.

Станом на вечір суботи на сторінці Баранської у відкритому доступі немає образливого посту про волонтерів.

Як повідомлялося, у п'ятницю волонтерські організації масово покинули вибори до Громадської ради при Міноборони на знак протесту проти того, що до ради включили незрозумілі фонди та відсіяли авторитетні волонтерські організації.

Українська правда