Міноборони назвало імена загиблих у катастрофі Мі-2 під Краматорськом

Вівторок, 28 березня 2017, 03:09

Міністерство оборони України назвало імена військовослужбовців, які загинули 26 березня в результаті катастрофи гелікоптера Мі-2 в районі Краматорська.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На борту повітряної машини перебували троє членів екіпажу і двоє пасажирів: підполковник Волошин Євген Петрович - командир екіпажу, капітан Мовчан Дмитро Васильович - 2-й пілот, старший лейтенант Кондул Роман Григорович – борттехнік, полковник Мельник Валерій Іванович – начальник управління організаційно-планового та експлуатації - заступник начальника центрального автомобільного управління ЗС України Озброєння Збройних Сил України (перебував на борту у якості пасажира), полковник Калитич Віктор Михайлович – начальник відділу ремонту РАО управління експлуатації, ремонту та технічної підготовки центрального ракетно-артилерійського управління ЗС України Озброєння ЗС України (перебував на борту у якості пасажира).

"Від імені Міністерства оборони та Генерального штабу, від всього особового складу ЗСУ висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблих офіцерів. Це непоправна втрата для української армії", – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в районі н.п. Малинівка неподалік від Краматорська розбився військовий гелікоптер Мі-2. Військова прокуратура сил антитерористичної операції розпочала досудове розслідування за фактом катастрофи.