Кличко розповів німцям про свої політичні амбіції

Субота, 24 березня 2018, 02:06

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що роздумує щодо майбутніх президентських виборів, але спочатку зобов'язаний виконати все, що обіцяв киянам.

Про це він сказав у Берліні на панельній дискусії "Україна: в полоні кризи?", передає "Укрінформ".

"Ви говорите про президентські вибори в наступному році... Я думаю. Але я б хотів довести до кінця все, що обіцяв. Кожен має політичні амбіції, але на жаль, тут не виходить так швидко, як у спорті", - підкреслив Кличко.

"Люди будуть говорити, що я обіцяв дуже багато, а потім сказав: мені дуже шкода, але нові вибори, і хтось інший повинен виконати мої обіцянки, а я маю свої персональні перспективи реалізувати на іншому місці. У мене в житті є принцип: я повинен тримати слово і виконувати його до кінця", - зазначив мер Києва.

Крім цього, політик розповів про економічну ситуацію в Києві. За його словами, за 3 роки міський бюджет був подвоєний, а борг - вдвічі скорочено.

"Після "війни" з кіосками кожен торговець тепер платить в казну: якщо у 2015 році місто отримувало 280 тис грн, то у 2017 -  місце можна було купити за мільйон", - заявив Кличко.

"Минулого року 60% всіх інвестицій, які зайшли в країну, "осіли" у столиці. Відкриття у 2018 році в Києві представництва IKEA стане добрим знаком для інвесторів", - переконаний мер.

"Зустрічаючись з інвесторами, я представляю себе всім інвесторам: я готовий працювати бодігардом для ваших інвестицій, для вашого бізнесу, я - 24 години 7 днів на тиждень на роботі, і я готовий вам допомагати. І це працює", - запевнив він.