Хлопці зупинили й обмалювали електричку, камінням травмували пасажира

Вівторок, 31 липня 2018, 13:38

У Києві молодики зупинили міський електропоїзд між станціям "Сирець" і "Вишгородська", розмалювали вагони й закидали камінням машиніста.

Це сталося напередодні ввечері, повідомляє поліція Києва 31 липня.

До чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі особи розмальовують вагони міської електрички.

Хулігани обмалювали зупинили й обмалювали електричку

Скрін-шотіз відео Киев Оперативный

Прибувши за викликом, поліцейські з’ясували: молодики із закритими обличчями зупинили потяг між станціями "Сирець" і "Вишгородська", а потім розмалювали вагони.

Коли вийшов машиніст, вони почали кидати каміння.

У результаті інциденту постраждав 21-річний пасажир, якого із тілесними  ушкодженнями доставили в лікарню.

Одна жінка повідомила: "Приблизно о 21:20, в міській електричці їхав мій чоловік, у проміжку між станціями Сирець і Вишгородська електричку зупинили і обписали вандали. Деякі люди всередині отруїлися парами фарби, багатьох рвало, вийти не давали, кидалися камінням, розбили голову одному чоловікові. Закидали камінням кабіну машиністів".

За даним фактом слідчий відділ Подільського управління поліції почав кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство) .

Правоохоронці вивчають відео в інтернеті й із камер спостереження, спілкуються зі свідками події, аби встановити причетних до вчинення правопорушення осіб та притягнути їх до кримінальної відповідальності.

За скоєння такого правопорушення передбачено до 7 років позбавлення волі. У ході слідства буде встановлена сума завданих збитків.