Смертельна ДТП в Одесі: любителя перегонів за кермом BMW арештували

Понеділок, 10 вересня 2018, 17:31

Київський районний суд Одеси взяв під варту на 60 діб без права на заставу Олега Семиренка водія BMW, підозрюваного у скоєнні смертельного ДТП 8 вересня.

Про це повідомила речниця генпрокурора Лариса Сарган у Twitter.

"За клопотанням прокуратури Одеської області взято під варту без права на заставу 27-річного водія BMW", - написала вона.

Як пише місцеве видання Думська, сам Семиренко інформацію, що він був п'яний або приймав наркотичні препарати заперечує.

"Я розумію свою провину. Тоді їхав в районі 80-ти кілометрів. Особливо не поспішав. Їхали до дівчини додому. Я на червоний ні в якому разі не проїхав би. Дуже сильний був удар. Я не пам'ятаю моменту ДТП. Я після цього не хочу сідати за кермо", - сказав він на суді 10 вересня.

фото "Думська"

9 вересня у прес-службі прокуратури повідомили, що за порушення ч. 3 ст.286 КК України водієві загрожує до 10 років ув'язнення.

Аварія сталася в суботу ввечері на 6-й станції Фонтану. Водій BMW, рухаючись на швидкості близько 100 км/г в сторону 7-й станції, скоїв зіткнення з автомобілем Skoda, а потім продовжив рух і в'їхав у зупинку громадського транспорту, на якій стояли люди.

Внаслідок ДТП загинуло 2 людини і 5 травмовано.

Пізніше повідомлялося, що Семиренко виявився любителем вуличних перегонів.