Суд не змінив запобіжний захід Тамразову

Середа, 12 вересня 2018, 20:15

Апеляційний суд Києва відхилив апеляційні скарги прокурора та адвокатів екс-першого заступника голови правління "Укргазвидобування" і власника видання "Інсайдер" Олексія Тамразова.

Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду Києва.

"За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 23 серпня 2018 року залишено без змін, апеляційні скарги прокурора та сторони захисту – без задоволення", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 28 серпня Тамразов вніс визначену судом заставу у 20 мільйонів гривень. За словами Тамразова, застава внесена юридичною особою, яка належить його знайомим.

Тоді захист заявив, що оскаржуватиме заставу, щойно отримає ухвалу суду.

21 серпня Генпрокуратра вдруге затримала екс-першого заступника голови правління ПАТ "Укргазвидобування" Олексія Тамразова, якого звинувачують у причетності до злочинної схеми заволодіння скрапленим газом організацією екс-президента Віктора Януковича та його оточення.

23 серпня Печерський районний суд Києва обрав для Тамразова заставу в майже 20 мільйонів гривень, яку необхідно було внести у 5-денний термін.

9 серпня Тамразова затримали перший раз нібито під час спроби дати прокурору 200 тисяч доларів хабара.

За словами голови ГПУ Юрія Луценка, Тамразов нібито хотів, щоб прокурор посприяв у знятті арешту з майна у кримінальному провадженні, пов'язаному діяльністю злочинної організації екс-президента Віктора Януковича.

Олексій Тамразов займав посаду першого заступника голови правління ПАТ "Укргазвидобування" з 2010 по березень 2014 року.