У Києві затримали росіянина, який може бути близький до режиму Кадирова

Вівторок, 18 вересня 2018, 16:59

У ході спецоперації у понеділок столичні поліцейські затримали іноземця, який, за попередньою інформацією, є громадянином Росії, наближеним до оточення голови Чеченської республіки Рамзана Кадирова.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Зазначається, що 17 вересня відпрацьовуючи повідомлення про підозрілий автомобіль, у якому можуть бути заборонені предмети, провели перевірку, у результаті якого у водія  в кишені знайшли порошкоподібну речовину білого кольору.

"Під час перевірки документів правоохоронці встановили особу водія. Це – громадянин іншої держави, 1995 року народження. Також у салоні перебували двоє молодиків, 1994 та 1996 років народження", - йдеться у повідомленні поліції.

Там також додали, що у ході огляду салону та особистих речей водія правоохоронці виявили поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору.

"Виявлене направили на експертизу, а іноземця затримали", - йдеться у заяві.

При цьому в повідомленні поліції Києва не значиться більш докладна інформація про особу затриманого.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Службу безпеки України, мова йде про людей, близьких до режиму Кадирова.

"СБУ отримала інформацію, що в Україну прибули люди, близькі до режиму Рамзана Кадирова, але оскільки їх метою було вимагання, то СБУ передала всю інформацію в Національну поліцію, яка і робила заходи відповідно до закону", - процитувало агентство СБУ.