Україна здобула ще два "золота" на Юнацькій Олімпіаді в Аргентині

Понеділок, 15 жовтня 2018, 23:41

Українські легкоатлети Ярослава Магучіх та Михайло Кохан здобули "золото" на Юнацькій Олімпіаді, що проходить у Буенос-Айресі. 

Як повідомляє НОК України, золоті медалі за підсумком двох днів змагань у легкоатлетів - у дисциплінах "стрибки у висоту" та "метання молоту". 

"З кращим результатом 1,92 м на першому етапі і особистим рекордом 1,95 - на другому, 17-річна спортсменка з Дніпра здобуває золоту медаль ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор", - повідомили у НОК. 

Михайло Кохан отримав золоту нагороду за метання молоту з результатом у 85,14 м., з великим відривом випередивши "срібного" призера, болгарина Валентина Андрєєва.  

Першу нагороду українській збірній на юнацькій Олімпіаді в Буенос-Айресі приніс дзюдоїст Олег Вередиба - у ваговій категорії до 55 кг він завоював "бронзу".

8 та 10 жовтня українська шпажистка Катерина Чорній завоювала "золото" на юнацьких Олімпійських іграх-2018, а Іван Тищенко першим прийшов на фініш фінального заїзду серед чоловічих одиночок в академічному веслуванні.