Трамп розповів, з яким гаслом піде на наступні вибори

Середа, 17 жовтня 2018, 11:39

Президент США Дональд Трамп заявив, що збирається балотуватися на другий термін і братиме участь у наступних президентських виборах у 2020 році з гаслом "збережемо Америку великою".

Про це він сказав в інтерв'ю агентству Associated Press.

За словами Трампа, він бачить успіхи, яких йому і його команді вдалося досягти за перші два роки президентства і він бажає їх зберегти, тому що "завжди є робота, яку потрібно робити".

"Новий девіз - збережемо Америку великою (Keep America Great). Я не хочу, щоб хтось зруйнував це, адже я можу робити чудову роботу", - сказав Трамп.

Він також вважає, що людина, яка прийде до влади у США у 2020 році, на зміну Трампу, може все зруйнувати.

"Тож, я точно братиму участь у виборах", - додав він.

Як пише "Інтерфакс", у відповідь на запитання, хто, на думку Трампа, може скласти йому конкуренцію на виборах 2020 року, він назвав колишнього віце-президента США Джо Байдена.

Дональд Трамп став президентом США у 2016 році. Головним слоганом його кампанії були слова: "Make America Great Again". Дослівно на українській мові - "Зробимо Америку знову великою".

У США підозрюють, що у вибори 2016 року було стороннє втручання з боку Росії. 

Також колишній очільник кампанії Трампа Пол Манафорт підозрюється у США у несплаті податків. Зокрема, Манафорт лобіював інтереси української "Партії регіонів" та президента-втікача Віктора Януковича без відповідної реєстрації.