Директор коледжу у Керчі: Бігали по кабінетах і вбивали всіх, кого могли знайти

Середа, 17 жовтня 2018, 14:31

Директор керченського політехнічного коледжу Ольга Гребеннікова заявила, що під час вибуху в навчальному закладі загинули діти і співробітники, а пізніше невідомі люди бігали по кабінетах і стріляли в усіх, кого могли знайти.

Відповідне відео в YouTube опублікувало місцеве видання kerchnettv.

За її словами, в цей день в навчальному закладі був захід, після якого вона поїхала в БТІ укладати договір на проходження практики для учнів.

"Напевно я б зараз була трупом. Тому що Настьку мою, кролика, вбили, її матір вбили, трупів повно, дітей трупів повно. Це справжній теракт", - заявила директор.

За її словами, через 5-10 хвилин після її від'їзду хтось увірвався, підірвали хол, повилітали всі вікна.

"Бігали потім кидали якісь вибухові пакети, потім з автоматами бігали, ну я не знаю з чим... На другому поверсі відкривали кабінети і вбивали всіх, кого могли знайти", - розповіла Гребеннікова.

"Тут як в Беслані. Всіх моїх людей перестріляли, і діти загинули, і співробітники", - додала вона.

За джерелами УП, в коледжі був теракт. Зараз в навчальному закладі готують спецоперацію, там багато військових і техніки.

Як повідомлялося, на території анексованого півострова Крим в місті Керч стався вибух в політехнічному коледжі, в результаті інциденту загинуло 10 осіб, 50 людей постраждали.

Пізніше повідомлялося, що в Керчі, не вистачає машин швидкої допомоги для транспортування всіх поранених і загиблих, рятувальники залучили для цього громадський транспорт. З'явилися фото і відео після інциденту.

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі розглядають теракт, як причину вибуху в коледжі в окупованій Керчі.

Національний антитерористичний комітет Росії заявив, що в коледжі в Керчі на території анексованого Криму стався підрив невстановленого вибухового пристрою.