Путін прокоментував вибух у коледжі в окупованій Керчі

Середа, 17 жовтня 2018, 15:44

Президент Росії Володимир Путін заявив, що мотиви і версії вибуху в окупованій Керчі ретельно вивчаються і про результати цієї роботи громадськість буде проінформована.

Про це він сказав журналістам перед тим, як виступити з заявою за підсумками своїх переговорів з президентом Єгипту Абдель Фаттаха ас-Сісі, передає ТАСС.

"Мотиви і версії цієї трагедії ретельно вивчаються. За результатами цієї роботи правоохоронних органів і спеціальних служб громадськість буде проінформована", - сказав Путін.

Раніше ставленик Росії в включеному Криму Сергій Аксьонов заявив, що в результаті вибуху політехнічному коледжі в Керчі загинули 18 людей, а передбачуваний виконавець теракту наклав на себе руки.

17 жовтня на території анексованого півострова Крим в місті Керч стався вибух в політехнічному коледжі.

Так звана "уповноважена з прав людини" в окупованому Криму Людмила Лубіна заявила, що більшість загиблих під час вибуху в коледжі – учні.

Антитерористичний комітет РФ заявив, що в коледжі в Керчі підірвали бомбу.

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі розглядають теракт, як причину вибуху в коледжі в окупованій Керчі.

Директор керченського політехнічного коледжу Ольга Гребеннікова заявила, що під час вибуху в навчальному закладі загинули діти і співробітники, а пізніше невідомі люди бігали по кабінетах і стріляли в усіх, кого могли знайти.

Згодом з'явилися фото і відео з місця події після інциденту.

Російський новинний інтернет-проект Mash опублікував в фото людини, яка нібито влаштувала теракт в коледжі.

Під опис нападника підпадає зарахований до коледжу в 2015 році Владислав Росляков.

Згодом Слідчий комітет Росії перекваліфікував справу з "теракту" на "вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом". В СК підтвердили, що йдеться про 18-річного Рослякова.