Побиття чиновника на Запоріжжі: У "Батьківщині" заявили, що виключили причетного зі своїх лав

Субота, 6 жовтня 2018, 20:49

У партії "Батьківщина" заявили, що виключили зі своїх лав Андрія Акритова, нібито причетного до побиття голови державної виконавчої служби Приморського району Запорізької області Сергія Гогунського.

Про рішення партії 6 жовтня заявив заступник керівника фракції "Батьківщина" у Верховній Раді, нардеп Сергій Соболєв, повідомляє прес-служба партії. 

"Для нас немає недоторканних, ... перед законом всі мають бути рівними. Тепер завдання правоохоронців розібратися в деталях інциденту", - заявив Соболєв. 

При цьому нардеп закликав губернатора Запорізької області Костянтина Бриля "не спекулювати на справі і не заважати розслідуванню".

Раніше глава Запорізької ОДА повідомив, що "представники місцевого злочинного угруповання" викрали Сергія Гогунського у багажнику авто і побили.

За словами губернатора Запорізької області, до побиття причетний Андрій Акрітов, "який співпрацює з місцевим осередком БЮТ". Бриль також заявив, що звернувся до голови облуправління Нацполіціі і прокурору регіону і має намір "тримати справу на особистому контролі".