Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Запоріжжі місцевого чиновника викрали в багажнику й побили – губернатор

Субота, 6 жовтня 2018, 15:22

У Запорізькій області представники місцевого злочинного угрупування викрали голову державної виконавчої служби Приморського району Сергія Гогунського в багажнику авто і побили.

Про це повідомив у Facebook голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль.

"Я дізнався, що голова державної виконавчої служби Приморського району Сергій Гогунський постраждав від дій злочинного місцевого угрупування. Певні особи вирішили незаконно зібрати врожай. А держслужбовця, що намагався перешкоджати протизаконним діям, було побито. Місцеві царьки не тільки залякували посадовця, а й викрали його в багажнику авто", - повідомив губернатор.

Бриль додав, що відео цих подій потрапило до нього анонімно.

"Я одразу звернувся до голови Нацполіції в Запорізькій області, а також прокурора регіону. Також триматиму цю справу на особистому контролі", - додав він.

Губернатор зазначив, що напередодні виборів у Запорізькій області "найбільш активно до влади почали прагнути відверті злочинці".

"Я не боюсь називати прізвища! Йдеться про Андрія Анатолійовича Акритова, який співпрацює з місцевим осередком БЮТ і стверджує, що після виборів стане головою Нацполіції Запорізької області", - стверджує Бриль.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування