"Динамо" перемагає "Олімпіакос" і виходить до 1/8 фіналу Ліги Європи

П'ятниця, 22 лютого 2019, 00:00

Київське "Динамо" пробилося до 1/8 фіналу Ліги Європи. У матчі-відповідь у Києві на НСК "Олімпійський" динамівці з рахунком 1:0 перемогли грецький "Олімпікаос".

Нагадаємо, що перший матч у Піреях завершився у нічию з рахунком 2:2.

"Динамо" відкрило рахунок в цій грі на 32-й хвилині. Після пасу з флангу від Віталія Миколенка дебютним м`ячем за "Динамо" відзначився Фран Соль, який зіграв на випередження, пробивши у кут воріт - 1:0. На останній хвилині першого тайму Соль міг оформити дубль, але його удар з кількох метрів відбив воротар "Олімпіакоса".

Грецька команда у першому таймі нічого не створила біля воріт "Динамо", жодного разу не пробивши у площину воріт Дениса Бойка.

У другому таймі в атаці вже нічого не створило "Динамо", а греки мали кілька нагод змінити рахунок в цій зустрічі. На 64-й хвилині після удару Гіргоса Масураса сейв видав Бойко. Через десять хвилин Бойко знову рятує "Динамо" після удару з метрів семи Ахмеда Хассана.

На 86-ій хвилині греки марнують ще один момент, щоб відновити інтригу. Мігель Герреро вийшов сам на сам з Бойком, але не зумів переграти голкіпера "Динамо".

Свого суперника по 1/8 фіналу "Динамо" дізнається у п`ятницю, 22 лютого, під час жеребкування, що пройде у швейцарському Ньоні.