Зеленський: Коли у "старичків" не складається з рейтингами – починається протистояння

Неділя, 31 березня 2019, 23:18

Кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський заявив, що політики старого зразка використовують старі методи боротьби – і тому він не хоче мати з ними справу.

Про це він заявив у коментарі кореспонденту телеканалу "Дождь" одразу після оголошення результатів екзит-полів за результатами першого туру виборів президента.

На запитання, чи задоволений він результатом, артист відповів: "Рано про це говорити. Я займався спортом – я знаю, що не можна говорити в півфіналі, треба чекати фіналу".

"В Україні демократія. Блін, як це офігенно: жити в Україні й відчувати – я перепрошую, що я переходжу (на українську) – що це є в Україні. Це круто", – сказав Зеленський на камеру.

Із приводу молодчиків під Центральною виборчою комісією він сказав, що йому треба глибше розібратися з цим.

"Насправді нічого не змінилося: всі "старички", щойно щось у них не складається з рейтингами – відразу починається якесь протистояння. Що можу сказати: старі методи. Тому й не хочеться з ними... чесно кажучи, бачити усіх цих людей у майбутньому нашої країни (не хочеться – ред.)", – заявив Зеленський.

Нагадаємо:

  • О 20:00 в Україні завершилося голосування у першому турі – і члени дільниць приступили до підрахунку голосів. У бюлетені на 31 березня було 39 кандидатів.
  • У другий тур вийдуть два кандидати. За даними екзит-полів, це може бути Володимир Зеленський та Петро Порошенко, хоча Юлія Тимошенко заявляє, що у другий тур пройде вона, а не чинний глава держави.
  • Другий тур виборів президента України має відбутися 21 квітня.