"На четвірку" оцінив роботу Верховної Ради спікер

Понеділок, 20 липня 2020, 13:13

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що Верховна Рада працює добре, на "четвірку" за п’ятибальною системою оцінювання.  

Джерело: пресконференція спікера у Верховній Раді

Деталі: Разумков висловив думку, що народні депутати працюють "достатньо швидко" і "достатньо плідно", але не на всі законопроєкти вистачає часу. Його запитали щодо роботи Верховної Ради за рік – як він оцінює роботу монобільшості й опозиції.

Пряма мова: "Я думаю, що оцінювати будете ви. Я думаю так: на четвірку. Тому що сказати, що ми працювали на відмінно буде не правда, сказати, що ми працювали погано – теж буде не правда.  А 4-ка – це така оцінка, яка дає можливість… Я по 5-бальній системі – а то ви зараз переведете у 12-бальну, а потім мене будуть критикувати колеги. Я ще за тією системою, за якою я вчився (сміється – ред.).

Я думаю, що четвірка – та якраз оцінка, яка дає можливість рухатися вперед, розвиватися і в подальшому досягати оцінки "відмінно". Мені б дуже хотілося, щоб Верховна Рада 9 скликання рано чи пізно отримала оцінку "відмінно" - при чому не від голови Верховної Ради, а від українських громадян".

Інші подробиці: Відповідаючи на інші запитання, Разумков також сказав, що залишити посаду спікера ані Офіс президента йому "не пропонував", ані "таких прохань від президента не надходило".