Безробітній киянин прикидався ДБРівцем, щоб роз’їжджати по місту без перевірок

Вівторок, 20 лютого 2024, 10:31

Працівники Державного бюро розслідувань викрили безробітного киянина, який використовував підроблене службове посвідчення працівника ДБР, щоб уникнути перевірок авто та штрафів за порушення ПДР.

Джерело: Державне бюро розслідувань

Дослівно: "Офіційно безробітній мешканець Києва виготовив собі липове посвідчення працівника ДБР та навіть пошив собі відповідний одяг. 

Він показував посвідчення під час спілкування з працівниками поліції та іншими правоохоронними органами аби уникнути перевірок автомобіля та адміністративних штрафів за порушення правил дорожнього руху".

Деталі: ДБР повідомляє, що він може бути причетний до торгівлі наркотиками. Зокрема, під час обшуку у нього було вилучено порошок, схожий на наркотичний засіб.

Дослівно: "Чоловік ніде не працює, але при цьому живе у достатку та браку коштів не відчуває. Також під час обшуку у нього вдома працівники ДБР знайшли форму з символікою ДБР, автоматичну зброю та радіостанції".

Більше деталей: Порушено кримінальне провадження за частинами 1 та 4 статті 358 Кримінального Кодексу (підробка і використання підробленого документа) будуть призначені експертизи, після яких будуть визначатись подальші процесуальні дії.

дбр